La FECEC arranca la campanya #nassoscontraelcancer per Sant Silvestre

La FECEC ja ha engegat la primera campanya de #nassoscontraelcancer emmarcada dins les populars curses de cap d’any de Girona i Sant Cugat que, enguany, s’han unit a la iniciativa solidària a benefici de l’entitat

Des del dia 30 i fins el 31, centenars de participants a les curses han passat per la fira del corredor per adquirir la xapa de 2 euros de #nassoscontraelcancer amb l’objectiu de recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables. Corredors coneguts com el campió d’España de mitja marató, Jaume Leiva o l’atleta Daniel Nafría de Sant Cugat, el primer català amb una pròtesi a les extremitats, han donat suport a la campanya. En total s’han inscrit més de 2.600 atletes a la cursa de Sant Cugat i 1.700 a la de Girona.

Jaume Leiva
L’atleta Jaume Leiva amb la xapa de ‘nassos contra el càncer’.

Aquí podeu veure les fotos d’algunes de les cares dels participants que s’han unit a la campanya de #nassoscontraelcancer.

 

La Cursa de #SantSilvestre a Sant Cugat del Vallès, arriba ja a la cinquena edició després del l’èxit de l’any passat i la de Girona a la 10ena edició. Aquestes dues curses s’han unit a la campanya amb l’objectiu de continuar organitzant un esdeveniment esportiu per fer salut i, alhora, participar en una causa solidària. A totes dues localitats la FECEC, #juntscontraelcancer, estarà present en un estand venent xapes, la recaptació de les quals anirà a benefici de l’entitat.

El lema de #nassoscontraelcancer’ surt del dia de la celebració de les curses. Tradicionalment, el 31 de desembre és el dia de l’Home dels Nassos. Un personatge mitològic català que té tants nassos com dies té l’any però només es fa visible el 31 de desembre o cap d’any. Aquest dia, els més menuts esperen trobar-se un home amb 31 nassos, però com que només es pot veure un dia a l’any, resulta que és com tots els humans, amb un sol nas.

És per això que la FECEC, #juntscontraelcancer, emplaça tant participants com públic a pagar dos euros més pel preu de la inscripció de la cursa per adquirir la xapa i d’aquesta manera contribuir a la cursa amb dues finalitats: esportiva i solidària.

En el cas que no puguis acudir a les curses pots col·laborar igualment amb nosaltres des d’aquí.

Gràcies.