La FECEC adapta una guia amb consells útils a preguntar al metge per als pacients de càncer

Aquesta guia adaptada per la FECEC i elaborada per la European Cancer Leagues recull una sèrie de consells i de possibles preguntes a fer durant les visites del pacient al llarg de tot el procés oncològic.

consells utils

El document recopila aquelles preguntes que poden recollir millor les inquietuds i dubtes personals del pacient en cada moment. Entre altres aspectes, aquesta guia inclou una sèrie d’apartats sobre Coses a fer abans de la visita, Coses a recordar durant la visita, Abans de sortir de la visita i en tornar a casa després de la visita.També inclou possibles dubtes i preguntes ordenades segons l’estadi de malaltia del pacient: Diagnòstic, Tractament, Segona opinió, Durant el tractament, efectes secundaris, sexualitat, suport psicosocial, rehabilitació-suport, Organitzacions de pacients i d’altres preguntes.

Podeu consultar la guia completa aquí.

La Federació Catalana Entitats contra el Càncer (FECEC) pertany a l’European Cancer Leagues des de l’any 2014. Aquest document és un extracte del document original publicat per l’ECL i que pots trobar aquí. Ha estat traduït, adaptat i publicat per la FECEC el desembre 2019.