La Cursa de la Dona de Roses bat un any més el seu rècord de participació

563 persones, 476 dones i 87 homes participen a la vuitena edició de la Cursa de la Dona en favor de la Fundació Roses contra el Càncer

Cursa Dona Roses 2015

Edició darrera edició la Cursa de la Dona ha anant superant el seu nombre de participants. 286 atletes l’any 2011, 318 l’any 2012, 372 el 2013, 539 l’any passat i 563  enguany. Aquesta és la progressió de participants que ha obtingut la Cursa de la Dona en les cinc darreres edicions.

El passat diumenge 20 de setembre el temps ens va acompanyar amb un dia assolellat i va permetre que tothom pogués gaudir del dia, del recorregut de la cursa, els regals que vam sortejar dels col·laboradors, etc.

Una cursa que sempre s’ha realitzat a benefici de la Fundació Roses contra el Càncer, una entitat que ajuda als pacients que pateixen aquesta malaltia i les seves famílies, “que fa que la gent estigui molt conscienciada i fa que cada any superem el nombre de participació, afegit que darrerament s’ha posat de moda el fet de córrer i la gent s’anima a participar en proves populars”, va manifestar el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, el qual va afegir, a banda d’haver superat el nombre de participants, que “l’organització està molt contenta, el Club i la Fundació perquè la gent s’ho ha passat bé i també ha quedat contenta”.

I quan ja tothom va formalitzar la seva inscripció l’Eva Bueno va començar amb la sèrie d’estiraments i escalfament abans de començar la prova i després, uns estiraments i exercicis que, com saben les persones que han assistit a les diferents sessions d’entrenaments prèvies a la cursa i dirigits per en Pere Sastre, són molt importants fer-los abans d’iniciar qualsevol pràctica esportiva.

Dues novetats es van poder constatar diumenge a la 8ª edició de la Cursa de la Dona provinent de dues empreses rosinques. La primera de la Productora Almanegra, on el seu responsable, Jona Fernández, fa retalls de la cursa amb el seu Dron per després fer el corresponent vídeo.

I la segona provinent del Centre Zeni’t Salut, que com ha fet durant totes les proves esportives realitzades a la Vila, va oferir un servei de massatges i recuperació, de manera gratuïta, a totes les persones que ho van demanar, “el que hem tractat bàsicament, al ser un cursa en asfalt, han estat cames carregades, sobretot bessons, alguna lumbar, però principalment cames, turmells i peus, i el tractament ha estat massatges de descàrrega al mateix que miràvem que no hi hagués cap lesió”, va explicar la fisioterapeuta responsable de Zeni’t Salut, Montse Giró.

La VIII Cursa de la Dona va finalitzar sortejant un munt d’obsequis i regals entre totes les persones que hi han van participar, gentilesa de les empreses col·laboradores, “a les quals volem agrair, tant el Club d’Atletisme com la Fundació, la seva col·laboració, així com la de l’Ajuntament, perquè sense tots ells no seria possible la Cursa de la Dona”, va assenyalar Pere Sastre.

Gracies a totes les persones participants i als col·laboradors, ja que sense vosaltres no seria possible aquesta cursa. Us esperem l’any vinent!!!!!