La campanya Tiritas Solidàries escollida com una de les millors iniciatives de la farmàcia de l’any 2016

Campanya de Tiritas SolidàriesAmb el càncer, no et tallis, ha estat escollida com una de “Las Mejores Iniciativas de la Farmacia del Año 2016” per Correo Farmacéutico en el marc de “Proyectos solidarios y mecenazgo”.

tiritas-solidarias-con-el-cancer-no-te-cortes_3

Amb l’entrega del premi, Correo Farmacéutico reconeix la tasca diària d’aquelles persones, institucions o empreses, com Oncolliga, que amb la seva aportació han ajudat a millorar el món de la farmàcia, l’atenció farmacèutica i la salut al llarg del 2016.

El dilluns 13 de març, a les 19.30 hores, Oncolliga recollirà el premi al Teatros del Canal de Madrid.

La campanya Tiritas Solidàries, Amb el càncer no et tallis

Amb la campanya Tiritas® Solidàries, es col·laborava directament en la realització del projecte Servei d’Atenció Domiciliària que fa possible que en un any més de 500 persones rebin suport a casa seva. La intervenció psicològica que perceben les persones gràcies a Oncolliga els facilita l’adaptació a la complicada situació que viuen, així com la prevenció d’alteracions emocionals de la unitat familiar. El punt fort del projecte és la ràpida capacitat de resposta i la seva alta especialització en malalts oncològics.

La campanya va ser promoguda per l’Associació de Farmàcies de Barcelona. Hartmann, empresa fabricant de les Tiritas es va implicar en el projecte i va proveir solidàriament 40.000 capses de Tiritas. Les distribuïdores Fedefarma i Alliance Healtcare han col·laborat, desinteressadament en la distribució dels packs de Tiritas a les farmàcies. I les oficines de farmàcia han ofert les Tiritas Solidàries als seus clients. Una cadena de solidaritat.