La campanya ‘Pentinem contra el càncer’ recapta 4022 € a favor de la FECEC

La campanya ‘Pentinem contra el càncer’ que va tenir lloc diumenge passat a diferents municipis de Catalunya ha aconseguit recaptar 4022 euros a favor de la FECEC per contribuir a la lluita contra aquesta malaltia.

perruqueres

Les associacions de perruquers de tot Catalunya van decidir posar en marxa aquesta  campanya amb l’objectiu de recaptar fons a favor de la lluita contra el càncer per donar suport als pacients i familiars i millorar la seva qualitat de vida.

Per això, els fons recaptats van destinats a la FECEC, una organització que donem servei a les entitats federades de Catalunya de lluita contra el càncer i, alhora, fomentem el voluntariat en l’àmbit oncològic i desenvolupem programes en les àrees de divulgació i prevenció i recerca psicosocial.

La campanya ‘Pentinem contra el càncer’ va tenir lloc el passat 20 de setembre a diferents municipis de tot Catalunya en una jornada festiva i solidària. Els perruquers van sortir als carrers amb carpes dirigides a tots els ciutadans que volien contribuir a la iniciativa. Les poblacions on va tenir lloc aquesta iniciativa van ser Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Lleida i Vic.

Els professionals d’aquest gremi hi van ser presents des de les 10:00 a les 17:00 hores pentinant i maquillant els ciutadans i van comptar amb la col·laboració dels comerços de la zona que van aportar productes per sortejar paneres.