La caminada terapèutica de Fènix assoleix un èxit de participació

Per segon any consecutiu, l’Associació Fènix ha organitzat la caminada terapèutica a la Mare de la Font. Aquesta activitat consisteix en una caminada seguint les indicacions de Núria Garcia, experta en Qi Gong, basades en els principis de la medicina tradicional xinesa.

18581783_1754906201192698_452809310788697553_n

Aquesta activitat ha reunit participants de Solsona, Oliana, Sant Llorenç i Guixers, tots ells amb un interès creixent per aquest tipus de teràpia. La caminada també va incloure un bon esmorzar per refer forces amb sucs de fruita, coca i xocolata. Les persones interessades en continuar les classes d’aquesta disciplina poden fer-ho tots els dimarts al Centre Cívic de Solsona.

El principal objectiu de l’associació és fer pinya amb les persones que pateixen càncer i amb els seus familiars. Per aquest motiu, des del 2009, treballen en aquest sentit.

Objectius

L’Associació Fènix, d’ajuda i suport contra el càncer, es crea per tal d’assolir les següents finalitats:

  • Ajuda i suport als malalts de càncer i als seus familiars.
  • Informar sobre la prevenció i control de la malaltia.
  • Assistència psico-oncológica.
  • Organització d’actes públics de conscienciació i divulgació d’aquells aspectes i temes relacionats amb la malaltia del càncer.
  • La captació de recursos pels mitjans legalment establerts i facilitar ajuts econòmics.
  • Col·laborar amb el Centre Sanitari de Solsona i altres organismes de caràcter públic i/o privat que permetin la consecució del fins que persegueix l’associació.