L’11 de setembre arranca la 28a edició de la Cursa de la Diada a benefici de les malalties infantils

La XXVIII edició de la Cursa de la Diada de Térmens suposarà, aquest 11 de setembre, una nova cita per combatre les malalties infantils.

La prova de Térmens, tota una ’veterana’ amb 28 anys d’història, és oberta a tothom i se celebrarà sobre una distància única, els 10 kilòmetres, a partir de les 9.30 hores.

Un euro de cada inscripció de la Cursa es destinarà a la lluita contra malalties infantils. Un dels beneficiaris serà AFANOC, entitat lligada a la FECEC que lluita per combatre el càncer infantil.

L’avançament de 30 minuts de les sortides respecte a l’horari habitual es deu a què des de l’organització s’ha tingut en compte el fet de facilitar als atletes participants la presència a la “V” organitzada per l’ANC i Òmnium per la tarda.

D’aquesta manera, la primera de les curses serà a partir de les 9.30h del matí. També se celebraran curses infantils i la 12a Caminada Nòrdic Walking, a partir de les 9.10 a la plaça de Catalunya, amb opció entre un recorregut de 5 i un altre de 10 kilòmetres.

Tots els participants rebran l’esmorzar, i aquells atletes que acabin la cursa de 10 km rebran un obsequi de la cursa -marca Tuga Active Wear- per recompensar el seu esforç com a finisher.