L’11 de juny torna el “Posa’t la Gorra!” a PortAventura Park per 25€!

2000x600_PA-2

Fins al 10 de juny podeu comprar l’entrada solidària per només 25 euros amb la gorra inclosa.

Un més, l’AFANOC Tarragona tornem a celebrar el “Posa’t la Gorra!” a PortAventura Park. A més, enguany, ho fem amb més ganes i il·lusió que mai, ja que arribem a la 20a edició! Vint anys plens de festa, alegria, gorres de tots els colors i dissenyadors, però sobretot, de molta solidaritat i implicació. I és que tota la gent que participeu amb la campanya contribuïu a ajudar-nos a mantenir els serveis que oferim a les seus, hospitals i a la Casa dels Xuklis per a totes les famílies amb un infant o adolescents amb càncer.

Per aquest motiu, el pròxim 11 de juny volem tornar a omplir PortAventura de gorres! Tothom que vulgui podrà visitar el parc a un preu reduït: entrada més gorra per només 25 euros. Aquestes es poden comprar fins al 10 de juny al web www.posatlagorra.org.

Pel que fa a la gorra, és el model Mari Ito, que commemora els 10 anys de la Casa dels Xuklis, i es podrà recollir el mateix dia del “Posa’t la Gorra!”, l’11 de juny, a l’estand de l’AFANOC ubicat a la plaça de la Xina del parc temàtic de les 10 a les 14 h presentant l’entrada.