Kālida Sant Pau organitza el taller de menjar saludable per a persones amb càncer ‘Pim Pam’

Si et diagnostiquen càncer, menjar de manera saludable, entre altres hàbits, ajuda a mantenir el benestar físic general. De fet, tot sovint, el sopar és un dels àpats que genera més dubtes entre les persones en procés oncològic, ja que necessiten nodrir-se bé, però tenen poca energia per preparar-ho.

WhatsApp-Image-2022-09-12-at-13.39.49-576x400
Foto: Fundació Kālida

El Centre Kālida Sant Pau organitza el dimarts 27 de setembre a les 17:30 h el taller “Sopars Pim Pam”, una trobada amb showcooking a càrrec del xef Arnau Paris i l’assessorament nutricional de la Núria Duran, dietista i nutricionista de Kālida Sant Pau.

L’experiència gastronòmica oferirà idees senzilles, econòmiques i fàcils de realitzar a casa, inspirades en el format de Cuines de TV3 on Arnau París s’encarrega de les receptes “Pim Pam”. Aquestes estaran alineades amb els hàbits alimentaris saludables que es promouen des de Kālida per a les persones amb càncer, és per això que mentre Arnau elabori el plat, Núria Duran durà a terme una intervenció més educativa tant sobre la proposta gastronòmica que farà el xef com d’hàbits nutricionals recomanables durant el procés oncològic. En tot moment els assistents podran fer preguntes i formular dubtes i comentaris tant al xef com a la nutricionista.

En acabar, els assistents faran un tastet de tots els plats elaborats i posteriorment podran descarregar en aquest web les receptes elaborades durant l’activitat.

 

Taller “Sopars Pim Pam” 

 

  • Dimarts 27 de setembre de 17:30 h a 20 h al Centre Kālida Sant Pau.
  • Adreçat a persones en tractament de càncer o que hagin estat diagnosticades durant el 2022.
  • Màxim d’assistents: 20 persones 
  • Proposta gastronòmica: 1 sopar complet: primer plat, segon plat i postres amb aliments frescos de temporada.
  • Les persones interessades en participar-hi, han de venir al centre a fer la seva inscripció.

Si tens alguna consulta sobre aquesta activitat, envia un correu a kalida.santpau@fundaciokalida.org