Kālida i Experientia posen en marxa l’activtat ‘Comparteix una aventura’ adreçada als adolescents

La Fundació Kālida ha posat en marxa una nova activitat ‘Comparteix una aventura’ adreçada als fills adolescents (d’entre 14 i 18 anys) de persones amb càncer.  Està basada en la teràpia a través de l’aventura, i la realitzen conjuntament amb els especialistes de l’Associació Experientia, que es dedica a aquest tipus de teràpia amb adolescents, i amb el suport de Nous Cims.

Screenshot 2021-02-03 at 11.18.56

Davant el diagnòstic i tractament de càncer del pare o la mare, les famílies pateixen canvis molt dràstics, que provoquen un alt impacte emocional a tots els seus membres. En el cas dels adolescents, és frequent reaccions com l’aïllament i fins i tot les conductes de risc. Necessiten connectar amb les seves emocions i expressar-les però moltes vegades no saben com fer-ho. Davant aquest problema i per oferir un acompanyament més complet a les famílies, posem en marxa aquest pilot, amb un grup reduït de participants. Un cop avaluada aquesta primera experiència, definirem si la integrem al programa de Kālida.

Si tens entre 14 i 18 anys i un dels teus pares ha estat diagnosticat de càncer pots participar. Potser sentis preocupació o tristesa o potser et vingui de gust compartir activitats amb joves que estan passant pel mateix que tu.

APUNTA’T-HI!