Kalida engega la campanya “No estàs sol davant el càncer”

La Fundació Kalida posa en marxa la campanya “No estàs sol davant del càncer”. La Júlia, en Sergi i la Julia ens expliquen com estan aconseguint sentir-se millor, adaptar-se a la seva situació i seguir endavant malgrat conviure amb el càncer.

 WhatsApp Image 2021-11-22 at 16.19.19

El càncer provoca un impacte emocional difícil d’afrontar. Les persones amb càncer i les seves famílies sovint necessiten suport per abordar-lo durant el diagnòstic, el tractament, la fase de controls i, fins i tot, després de passar la malaltia. Solen sentir solitud, ansietat, por, patir depressió, insomni…

Encara que els familiars i els amics estiguin a prop, moltes vegades la persona malalta de càncer o el seu cercle més íntim no volen ser una font de preocupació. Tenen dificultats per parlar del que senten i acaben aïllant-se.

Més enllà dels tractaments mèdics, és fonamental que es pari atenció a la seva salut emocional. Kālida acompanya de forma totalment gratuïta a les persones amb càncer i les seves famílies, oferint-los estratègies, recursos i orientació per ajudar-les a reprendre les regnes de la seva vida.

Fes un donatiu perquè puguin acompanyar a més persones com la Júlia, el Sergi o la Julia que ja han rebut el suport de Kālida. La teva contribució és molt necessària perquè les persones que passin per aquesta difícil experiència vital no se sentin soles davant el càncer.