Juan Revenga i Astrid Barqué, plats estrella del “Menja sa i mou-te 21”

El reconegut nutricionista i divulgador, Juan Revenga, i la Llicenciada en Ciències de l’Esport i nutricionista Astrid Barqué, són els plats estrella del #menjasaimoute21 els pròxims 5 i 6 d’octubre.

En el marc de la X Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer, Juan Revenga oferirà la xerrada titulada “Todo lo que quisiste saber sobre la prevención del cáncer en materia de nutrición”. L’autor del llibre “Con las manos en la mesa” y “Adelgázame, miénteme” parlarà de nutrició saludable el pròxim dimarts 5 d’octubre a les 19h a través del canal de Youtube de la FECEC.

Al dia següent, dimecres 6 d’octubre, serà el torn de la Llicenciada en Ciències de l’Esport i dietista esportiva, Astrid Barqué, que donarà consells pràctics de com incorporar l’activitat física regular a la vida quotidiana, per tal de viure amb més qualitat i ajudar a prevenir malalties. Astrid Barqué també apuntarà quins són els temps necessaris per tal que l’activitat que fem sumi cap a una vida saludable. La xerrada titulada “Inverteix en moviment, guanyaràs en salut” s’oferirà a través del canal Instagram de la FECEC a les 19h.

SÍ, vull apuntar-me i rebre la presentació.

Facebook_FECEC_ASTRID_1200x1200px

Aquestes xerrades formen part del programa de la X edició de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC), que organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) de l’1 al 8 d’octubre i que porta per lema “Menja sa i mou-te”. L’objectiu és fomentar estils de vida saludables per reduir el risc de patir aquesta malaltia.