Jornades solidàries a favor dels nens amb càncer

ganxoArbúcies organitza una jornada familiar solidària pel proper 20 de setembre a favor de l’AFANOC (Associació de familiars i amics de nens i nenes amb càncer de Catalunya). I també amb la intenció de passar un dia rodó al prat rodó!

D’aquesta manera també es vol animar a les famílies del poble a sortir de pícnic i passar el dia a l’aire lliure en aquest entorn a la vora de la riera d’Arbúcies.

Durant la jornada s’organitzarà una oncogimcana amb equips familiars, un vermut solidari, hi haurà un dinar de pícnic i es gaudirà d’un espectacle per riure, cantar i ballar petits i grans. Finalment hi haurà una xocolatada per acabar la vetllada.

‘La Festa del Ganxo’

Les activitats solidàries es reemprendran diumenge dia 21, on La Palma de Reus acollirà la jornada ‘La Festa del Ganxo’, una trobada familiar per donar a conèixer el món de treballs manuals com són el ganxet o la mitja.

A més, l’acte servirà per recaptar fons per AFANOC. La jornada inclourà tallers, un vermut popular, artesania i diverses actuacions musicals.