19, 20 i 21 d’abril: Jornada solidària Joan Petit 2024

La Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer ha rebut de la Federació Catalana de Patinatge l’oferiment de dedicar una jornada solidària de la temporada 2023-24 d’hoquei, en totes les competicions que es juguin aquell cap de setmana en totes les categories.

La Jornada Solidària Joan Petit 2024, és una proposta pionera al món de l’esport i en concret del patinatge. El cap de setmana del 19, 20 i 21 d’abril de 2024 es demana a tothom implicat en l’esport del patinatge, tant jugadors com àrbitres, tècnics, equips, clubs i aficionats, la seva participació per omplir i lluir a totes les pistes de Catalunya el braçal solidari a la màniga i tots ser per un dia, capitans de l’equip Joan Petit.

Amb aquesta col·laboració, l’entitat vol tirar endavant el projecte per subvencionar el programa de tractament de nens i adolescents amb càncer per la seva recuperació física conjuntament amb l’Àrea de Pediatria de l’Hospital de Sant Pau.

Com col·laborar?
Cal omplir la sol·licitud d’inscripció a la Jornada solidària Joan Petit 2024  i fer constar el núm. de braçals solidaris per club, sumant jugadors, tècnics, junta, afició, i tots els amics que vulguin formar part de “La Jornada Solidària Joan Petit 2024”. Donatiu 3,00 € per braçal.

La sol·licitud de participació s’ha d’enviar abans del 29 de febrer i la transferència abans del 18 de març de 2024.

Fes-ho aquí

Font: Amics Joan Petit