Jornada saludable 14 d’octubre: Prevenir el càncer amb dieta i activitat física

El Servei d’Oncologia i la Unitat de Medicina de l’Esport del CAR de Sant Cugat del Consorci Sanitari de Terrassa organitzen per cinquena vegada la Jornada Saludable aquest any amb el títol: Prevenir el càncer amb dieta i activitat física. L’acte tindrà lloc el divendres dia 14 al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya a Terrassa.

activitat-fisica

Aquesta jornada estarà oberta a tota la ciutadania i es tractarà de l’esport i l’activitat física com a eines per a la prevenció del càncer, també es parlarà sobre dieta i càncer i finalment la taula rodona portarà per títol “Un estil de vida saludable: prevenir i millorar el pronòstic del càncer”.

També, com a complement i cloenda de la jornada, el dissabte 15 d’octubre a les 10h., es realitzarà una MARXA POPULAR amb el lema “Prevenim el càncer amb la dieta i l’activitat física!” per l’entorn de Torrebonica, al costat de l’Hospital de Terrassa. La caminada és de 8 kilòmetres i està oberta a tothom, grans i petits. A tots els inscrits se’ls obsequiarà amb una samarreta tècnica.

 

En nom del Comitè Organitzador, us demanem l’autorització per mostrar a la sala, el vídeo anomenat  “No cal fer malabarismes” en el que, sota el lema “Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te!”, la FECEC, Junts contra el Càncer, torna a impulsar la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC), i que, com la V Jornada Saludable, comparteix l’objectiu que és conscienciar a la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir el càncer.

 

Aprofitem també per convidar-los a assistir tant a la part científica com a la marxa popular i si ho considereu oportú, fer difusió d’ambdós actes. Us adjuntem pòster i programa de la Jornada.

 

Rebin una cordial salutació,