Jornada ‘Olis d’oliva i lluita contra el càncer’ el 2 de desembre al Caixa Fòrum

Amb el títol ‘Olis d’Oliva. Diàlegs Saludables ‘ la Interprofessional de l’Oli d’Oliva Espanyol ha organitzat un cicle de diàlegs divulgatius amb els quals pretén arribar als professionals de la salut, als mitjans de comunicació i a tots els consumidors interessats en l’alimentació i en els hàbits saludables. Aquest cicle recorre cinc províncies, Madrid, Sevilla, Bilbao, Santiago de Compostel·la i Barcelona i en cada una d’elles aborda distintes temàtiques.

dialogos_saludables_aceites

El proper 2 de desembre la cita és a Barcelona on tindrà lloc la sessió titulada ‘Olis d’oliva i la lluita contra el càncer’. La jornada serà de d’11 a 12.30 hores al Caixa Fòrum.

L’objectiu és difondre els beneficis que té l’oli d’oliva verge extra sobre la salut, beneficis que s’han conegut a través d’estudis científics que no deixen de desenvolupar-se.

Molts dels resultats de les investigacions realitzades sobre la relació entre l’oli d’oliva verge extra (no és el mateix l’oli d’oliva a seques) i la salut es donen a conèixer en els mitjans de comunicació, però no sempre arriben als professionals de la salut ni als consumidors en general, en ocasions tampoc es posa l’interès que mereix.

La Interprofessional de l’Oli d’Oliva Espanyol és una organització sense ànim de lucre reconeguda pel Ministeri d’Agricultura Alimentació i Medi Ambient, formada per representants dels diferents agents del sector, oliverers, almàsseres, operadors, envasadors, distribuïdors, etc., que treballen amb la finalitat de posicionar l’oli d’oliva espanyol en el mercat mundial, millorar la seva competitivitat i garantir el seu futur. Aquesta organització està darrere d’aquestes xerrades sobre l’oli d’oliva i moltes altres activitats.

Per al cicle de diàlegs divulgatius “Olis d’Oliva. Diàlegs saludables”, l’organització compte amb el patrocini del COI, Consell Oleícola Internacional, aquest és l’organisme intergovernamental que representa els països productors o consumidors d’oli d’oliva i olives de taula.

Per assistir a l’acte cal confirmar al telèfon 91 523 44 67 o via correu electrònic: confirmaciones@aceitesdeolivadeespana.com