Ja tens disponibles els ‘Diàlegs FECEC: de l’abans al després del càncer’ al nostre canal de YouTube

Ara ja pots accedir a tot el contingut dels ‘Diàlegs FECEC: de l’abans al després del càncer’, que hem realitzat durant aquest 2022. Si et vas perdre o vols recuperar alguna d’aquestes xerrades, visita el nostre canal de YouTube i escull el vídeo que més t’interessi.

El cicle Diàlegs FECEC s’estan realitzant en diferents formats: webinars, streaming en directe o Instagram live, i tenen lloc el tercer dimecres del mes a les 19h. Fins ara, hem organitzat 8 xerrades sobre diferents temes relacionats amb l’abans i el després de la malaltia, oferint informació d’interès i qualitat als pacients de càncer i a les seves famílies.

Calendari dels diàlegs 2022 Web (1)

A les xerrades hem parlat sobre aspectes relacionats amb l’oncologia de precisió, el càncer colorectal, l’embaràs després del càncer, l’estètica oncològica, la reconstrucció mamària o la por a la recaiguda, entre altres temes. El cicle ha finalitzat el passat de novembre amb el darrer dels diàlegs: ‘Què has de conèixer sobre el càncer de pulmó?’, que s’emetrà via streaming un dia abans del Dia Mundial sobre aquesta malaltia.

Accedeix a tots els webinars aquí!