Ja pots accedir al webinar “Joves i adolescents després del càncer”

Al webinar “Joves i adolescents després del càncer” del passat 24 de novembre sis nois i noies, que han superat un càncer, ens van apropar el seu valuós testimoni sobre com és conviure amb la malaltia quan ets un infant o en l’adolescència. Si et vas perdre aquest seminari online, ara ja pots accedir al seu contingut a través del nostre canal de Youtube.

jovenesFoto: Freepik

Són sis joves a qui el càncer va colpejar quan eren petits o adolescents. Es tracta d’en Roger Barrero, membre del grup de joves de l’AFANOC, la Miriam Quintian, una de les primeres persones allotjada a La Casa dels Xuklis quan tenia 14 anys, el Víctor González, participant a la Titan Dessert, la Regina Franco, que va rebre el diagnòstic amb 11 anys, Joan Curto, amb 7, i el Dídac Bautista, malalt des dels 3 anys de leucèmia i autor de “La vida fantàstica. Lliçons de vida d’un nen amb somnis“. El seminari online va ser moderat per Andrea Martí, cofundadora i presidenta de l’associació Mi Compañero de Viaje, associació de suport a joves amb càncer.

Aquest webinar ens acosta a una realitat que sovint passa desapercebuda i que comporta grans aprenentatges de vida en una etapa crucial pel desenvolupament del caràcter d’aquests nois i noies.