Inscriu-te al darrer Diàleg FECEC de 2022: ‘Què has de conèixer sobre el càncer de pulmó?’

El pròxim dimecres 16 de novembre tanquem el Cicle “Diàlegs FECEC: de l’abans al després del càncer” d’aquest 2022. La darrera de les xerrades programades porta per títol “Què has de conèixer sobre el càncer de pulmó?” i està emmarcada dins de les activitats de sensibilització de la FECEC pel Dia Mundial del Càncer de Pulmó que se celebra l’endemà, 17 de novembre. En aquesta ocasió, la xerrada es retransmetrà via streaming a YouTube. Inscripcions tancades!

Facebook 16 novembre - pulmó

El càncer de pulmó és la principal causa de mort per càncer al món tant en homes com en dones. A Catalunya, en els darrers anys, la incidència d’aquest tipus de tumor es manté estable en els homes, però puja un 5,1% anualment en dones, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. El consum de tabac continua sent el factor de risc més important, però hi ha d’altres que cal conèixer per prevenir la malaltia. Quins són els símptomes, quins efectes emocionals té el diagnòstic en els pacients, quins diferents tipus de càncers de pulmó existeixen i quins són els tractaments per aquest tipus de tumors seran alguns dels aspectes sobre els quals es parlarà a l’acte.

La xerrada es podrà seguir al canal de Youtube de la FECEC en directe dimecres 16 de novembre a les 19h. Intervindran la Dra. Remei Blanco, cap del Servei d’Oncologia del Consorci Sanitari de Terrassa; i Ezequiel Messeguer, pacient i testimoni.

La iniciativa compta amb el suport de Novartis, Roche, Janssen i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Inscriu-te aquí!