Inscriu-te a l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2020

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya obre les inscripcions a l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2020, que enguany serà excepcionalment en línia a conseqüència de la situació d’emergència sanitària provocada pel brot de la Covid-19.

hondo_photo_Generalitat_Escola_Voluntariat_005-640x427

La 21a edició de l’Escola se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de juliol i oferirà formacions gratuïtes adreçades a persones voluntàries, els seus coordinadors i coordinadores i als responsables d’entitats.

L’objectiu és, un any més, oferir l’oportunitat de participar en un espai formatiu únic a Catalunya i fomentar l’intercanvi d’experiències entre les persones voluntàries i les entitats i organitzacions del país. Les formacions seran impartides per escoles del Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades del sector associatiu.

Aquest any, l’Escola d’Estiu del Voluntariat ofereix sis formacions en línia, en horari de matí i tarda, que giraran al voltant de tres pilars: canviar la manera de fer i treballar, som el que comuniquem i cuidem-nos i cuidem als altres. El programa és el següent:

28 de juliol: Canviar la manera de fer i de treballar:

  • L’estratègia de l’entitat: adaptem-nos! (28 de juliol, de 10 a 12 hores)
  • Eines de teletreball de fàcil implementació (28 de juliol, de 18 a 20 hores)

29 de juliol: Som el que comuniquem:

  • Crea vídeos per a les xarxes socials amb el mòbil (29 de juliol, de 10 a 12 hores)
  • Instagram Stories per crear comunitat (29 de juliol, de 18 a 20 hores)

30 de juliol: Cuidem-nos i cuidem als altres:

  • Aspectes clau per aprendre a viure amb la incertesa (30 de juliol, de 10 a 12 hores)
  • Com mantenim converses i relacions a distància (30 de juliol, de 18 a 20 hores)

Com puc fer la inscripció?

Aquelles persones que estiguin interessades a participar de l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2020, poden fer la inscripció a tots aquells tallers que siguin del seu interès.