Incentiu per la compra d’entrades pel VI Congrés Tercer Sector Social

Les entrades del VI Congrés del Tercer Sector Social es posen a la venda amb un preu reduït des del 17 de setembre i fins al 17 d’octubre. A partir del 18 d’octubre, i fins al mateix dia del congrés, es podran aconseguir a un preu estàndard.

slide_mailing1

Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma Codetickets per 1 o 2 dies: compra entrada dia 21, compra entrada dia 22 o compra abonament de 2 dies. Cal que recordar que alguns membres de les organitzacions sòcies de la Taula del Tercer Sector, així com aquelles persones que hi participen com a ponents als diferents espais o que són responsables d’un estand, tenen condicions especials.

Atenció: El servei de dinar de Shuup, el càtering d’acidH no està inclòs ni en el preu de l’entrada ni en les acreditacions especials. Tothom qui vulgui gaudir del dinar dels dies 21 i/o 22 de novembre ha de comprar els tiquets corresponents a partir del 17 de setembre i fins al 14 de novembre a un preu de 15 € a través de la plataforma Codetikets. En breu, us informarem dels menús i si teniu alguna intolerància alimentària també podreu dinar, però en el moment de la compra ho haureu d’especificar per garantir un bon servei. En cas contrari, l’organització no se’n fa responsable.

Accés a La Farga

Enguany disposem de 3 opcions per poder accedir al recinte de La Farga i també per poder gaudir del servei de dinar:

  • Descarregar les entrades i tiquets de menjador mitjançant alguna de les plataformes que indica Codetickets en el procés de compra.
  • Descarregar les  entrades i tiquets de menjador mitjançant l’App del VI Congrés (disponible a partir del 17 de setembre).
  • Imprimir les entrades i tiquets de menjador.

Cap persona podrà accedir al recinte o gaudir del dinar si no disposa de l’entrada corresponent en algun dels formats anteriors.