Inaugurada l’exposició “Posa’t la Gorra. 20 anys sensibilitzant” a l’hospital Vall d’Hebrón

La mostra de l’AFANOC, amb motiu del seu 20è aniversari, es podrà visitar fins el 26 de febrer

L’AFANOC ha inaugurat l’exposició ‘Posa’t la Gorra! 20 anys sensibilitzant’ al hall del Maternoinfantil de l’hospital Vall d’Hebrón de Barcelona, que es podrà visitar fins el 26 de febrer.

expo

“Posa’t la gorra” ha esdevingut un símbol de sensibilització sobre el càncer infantil, tal com es posa de manifest en aquesta exposició retrospectiva de fotografies que repassa dues dècades de trajectòria. Al llarg d’aquest temps l’AFANOC ha comptat amb la col·laboració de dissenyadors de renom internacional que han donat la seva visió sobre a la gorra. Fins ara han estat Jordi Labanda, Kukuxumusu, Custo Dalmau, Roser Capdevila, Munich, Desigual, Agatha Ruiz de la Prada, Pepe Jeans i aquesta última, de Natura. Sempre es procura lligar el disseny de la gorra amb valors que representen l’enfocament sobre la malaltia: acceptació, positivisme, fortalesa, esforç.

Al llarg d’aquest anys s’han arribat a distribuir prop d’un milió de gorres (920.000), s’ha comptat amb gairebé 8000 voluntaris i voluntàries i s’han realitzat 80 esdeveniments en 15 localitats arreu del territori. La campanya és la primera font de recursos per finançar els serveis que l’AFANOC ofereix des dels hospitals, delegacions i La Casa dels Xuklis.