Grues de paper solidàries, t’hi sumes?

Hi ha una llegenda japonesa que diu que a qui faci 1.000 grues de paper li serà concedit un desig. Sadako Sasaki era una nena japonesa que en va intentar fer mil per curar-se de la seva malaltia, però no va ser possible i n’arribà a fer 644. La seva amiga Chikuzo, juntament amb altres amics, van fer les que faltaven per arribar a les 1.000 grues.

Captura de pantalla 2020-11-16 a las 10.55.10

Tradicionalment, regalar grues de paper s’associa amb el fet de voler desitjar salut, benestar, felicitat i prosperitat, i en aquests díficils moments que estem vivint, tots els bons desitjos són necessaris.

Aquest any la Fundació Enriqueta Villavecchia és una de les entitats escollides en la iniciativa solidària “1origami1euro”, de la Fundació MGC, que consisteix en fer grues de paper i enviar una foto o un vídeo, i si es vol un text explicatiu de quantes grues s’han fet. Per cada grua, es donarà 1 euro (fins a un màxim de 50.000€) entre les tres entitats d’aquest any.

Ens ajudes aportant la teva grua i convidant als amics, familiars i companys de feina a participar en aquesta iniciativa tan especial?

MÉS INFO AQUÍ