Gràcies a tots els voluntaris

Des de la FECEC volem agrair la implicació de tots els voluntaris que han fet possible la campanya #pebrotscancer que ha tingut lloc els dies 6 i 7 de febrer en motiu del Dia Mundial contra el Càncer.

pebrots

La campanya ‘Posem-li pebrots al càncer s’ha organitzat conjuntament amb la cadena de supermercats Condis. Més de 500 voluntaris s’han desplaçat al llarg d’aquests dos dies als 335 establiments Condis de Catalunya oferint una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell, a canvi del preu simbòlic d’1,5 euros.

El voluntariat que ha col·laborat a la campanya prové de les pròpies entitats federades a la FECEC Junts contra el càncer, així com també d’una important crida a la que s’han afegit diferents ajuntaments, hospitals, institucions i empreses: ”La Caixa”, DKV, Esteve, MRW, BBVA, Santander, Nestlé, Danone, HP, entre d’altres. En paral·lel, cal afegir que també Condis ha fomentat la solidaritat entre el seu personal i col·laboradors, que hi participen des dels punt de venda i des de la plataforma central.

En el marc online, la campanya ha tingut un destacat ressò a xarxes socials, on els ciutadans estaven convidats a fer arribar les seves fotografies amb la bossa de pebrots, tant al Facebook com al Twitter de la FECEC i de Condis a través del hashtag #pebrotscancer.  Aquí podeu veure l’àlbum de tothom que ens ha enviat la seva forografia. D’altra banda, i des del 30 de gener, la campanya s’ha donat a conèixer mitjançant una animació en Flash en els suports publicitaris del transport públic de TMB i TRAM

Gràcies a tots per participar-hi! I continuem fent feina.#pebrotscancer