Gràcies a tots els voluntaris per haver participat a la XV Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic!

La Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic que cada any organitzem des de la Federació Catalana d’Entitats contra el càncer, FECEC, va celebrar el passat 16 de novembre els seus 15 anys.

IMG_20191116_114404

En aquesta edició tant especial, la jornada portava per títol “Voluntariat, una manera d’entendre la vida” perquè entenem que el voluntari té una actitud davant la vida que va més enllà de la durada del seu voluntariat, i creiem que calia posar el focus en aquesta característica.

L’acte va estar conduït per Ignasi Gaya, periodista dels Serveis Informatius de Televisió de Catalunya. A les 10 del matí van tenir lloc els parlaments de benvinguda a càrrec del Dr. Ramón Maria Miralles, President de la FECEC i representants de la Conselleria del departament de Treball, afer socials i famílies, la Diputació Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Al llarg de la jornada hi va haver diverses xerrades i col·loquis. Una d’elles va ser la titulada “La felicitat de donar i de donar-se’ a càrrec del Dr. Jose Luís Bimbela, Doctor en Psicologia, Professor, Investigador y Consultor a la Escuela Andaluza de Salud Pública.

Posteriorment, van tenir lloc dos tallers simultanis titulats ‘El So i el Silenci com a eines de benestar’ i ‘Escolta des de la profunditat’.

El primer va anar a càrrec d’Edgar Tarrés, especialitzat en creació d’experiències i el segon va estar impartit per la Dra. Maria Rufino, Doctora en Psicologia de l’Aprenentatge Humà per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Al final de la Trobada vam fer un petit acte de celebració dels 15 anys!

Des de la FECEC ens va fer molta il·lusió arribar a aquesta xifra per celebrar-ho tots plegats. Durant aquests anys hem estat capaços de mantenir aquest espai per fomentar el nexe d’unió entre tots els voluntaris que col·laboren en aquest àmbit arreu de Catalunya i reconèixer i agrair la seva tasca solidària.

És per això que volem donar les gràcies a tots els voluntaris de les entitats adherides a la FECEC per haver participat a la XV Trobada!

En aquest enllaç podeu veure l’àlbum de fotos de la jornada!