#GivingTuesday FES UN DONATIU AL PROJECTE #DESPRESDELCANCER

#GivingTuesday FECEC

La FECEC s’ha afegit al moviment mundial #GivingTuesday amb el projecte “#DESPRESDELCANCER, ajudan’s a donar resposta a noves necessitats” . Aquest té per objectiu,  donar resposta a les necessitats de les persones i entorn que han superat el càncer a resoldre les qüestions que se’ls plantegen en començar la nova etapa del després del càncer, fent  visibles aquestes necessitats i  creant un espai digital, punt de trobada amb informació i serveis on resoldre tots aquests dubtes.

#givingtuesday FECEC
Perquè persones com la Viky , no perdin la seva feina.

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones acciones de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món per celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc.

Utilitzant el hashtag #GivingTuesday com a instrument per difondre aquesta idea a les xarxes socials, es busca mobilitzar a tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses per a que contribueixin en aquest dia mundial de la donació, que es celebra cada any el primer dimarts de desembre.

En aquesta web hi trobaràs la nostra iniciativa amb la qual pots col·laborar, ja sigui fent difusió a través de les xarxes socials o fent un donatiu.

Dóna suport a #despresdelcancer