Girona, Lleida i Sant Cugat s’uneixen a la campanya ‘Nassos contra el càncer’ de Sant Silvestre

Les curses de cap d’any de Girona, Lleida i Sant Cugat s’uneixen a la campanya nassos contra el càncer a benefici de l’entitat

nassos contra el càncer per sant silvestre

Recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables. Aquest és l’objectiu de la campanya nassos contra el càncer impulsada per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC). Una iniciativa que aprofita les ja consolidades curses de Sant Silvestre que cada any s’organitzen el 31 de desembre a Sant Cugat, Lleida i Girona coincidint amb l’acomiadament de l’any.

Aquests tres esdeveniments, a banda de ser esportius i promoure un estil de vida saludable, es converteixen en una causa solidària a benefici de la FECEC, junts contra el càncer.

Per una banda, a la Cursa de Sant Silvestre a Sant Cugat del Vallès, que arriba ja a la 17ena edició després del l’èxit de l’any passat, la FECEC, junts contra el càncer, estarà present en un estand de la Fira del Corredor, al pavelló d’esports de Sant Cugat, venent xapes el 30 i 31 de desembre. La recaptació de les quals anirà a benefici de l’entitat.

Per una altra banda, la 11ena edició de la Cursa de Sant Silvestre a Girona i la 22ena edició de la Sant Silvestre de Lleida també tindran un marcat perfil solidari, ja que un euro de cada inscripció es destinarà a la campanya nassos contra el càncer per continuar lluitant contra aquesta malaltia i promoure estils de vida saludables. Les persones que s’inscriguin a la cursa rebran una xapa de la campanya i des de l’organització s’emplaça a que tots els corredors i corredores que la portin durant l’esdeveniment.

La FECEC, junts contra el càncer, convida tothom a mostrar la seva solidaritat amb la lluita contra el càncer, i fer un donatiu per a la campanya nassos contra el càncer entrant en aquest enllaç.

.