Girona en Moviment, dansa contra el càncer

L’Associació Cultura en Moviment i la Fundació Oncolliga Girona organitzen el festival Girona en Moviment (GeM), una iniciativa benèfica que apropa l’art de la dansa a Girona i recapta fons per a la millor de la qualitat de vida dels pacients amb càncer i les seves famílies.

Convençuts del lligam intrínsec entre la dansa i la salut, artistes de renom internacional hi participen des del 2017 units per una bona causa a través d’espectacles, conferències, tallers de dansa i concursos de curtmetratges per a tots els públics.

La nova edició 2023 del GeM se centra en el tema “identitats”.

Del 13 al 16 de juliol, el GeM inclou en el seu programa diferents activitats a càrrer de psicooncòlogues i fisioterapèutes d’Oncolliga Girona, projecció de curtmetratges, una festa amb dansa i realitat virtual, una gala amb ballarins solistes catalans i internacionals de prestigioses companyies de dansa, tallers a les escoles de la província de Girona, i la projecció de la pel·lícula “Girl”.

Els curtmetratges de finalistes que es podran visionar al Cinema Truffaut mostraran el potencial de la dansa com a catalitzadora de les diferents identitats socials, culturals, lingüístiques o de gènere que conviuen en la nostra societat.

Descarrega aquí el programa sencer

Tota la recaptació es destina directament a la Fundació Oncolliga Girona per millorar la qualitat de vida dels afectats de càncer, així com promoure hàbits saludables entre la població en general per prevenir aquesta malaltia. Si vols, pots fer la teva donació en aquest enllaç.

Font: Oncolliga Girona