Finalitza el repte solidari favor de la FECEC a la Marató de Sables

La FECEC vol agrair als dos corredors de la Joventut Atlètica Montcada, Miki Barrero i Toni Ortiz, per la seva participació a la Marató de Sables, una de les curses més dures del món, en què han aportat un valor solidari al seu repte esportiu: recaptar 10 euros per cada un dels 240 quilòmetres del recorregut. Entre tots dos seran 4.800 euros, que destinaran a la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC).

Marató de sables a favor de la FECEC
Font: laveu.cat

Els diners recaptats es destinaran al programa Supervivents, adreçat a aquelles persones que han superat la malaltia però que tenen unes necessitats importants en l’àmbit financer, en la reincorporació laboral,  seqüeles físiques i emocionals per poder recuperar la normalitat en la seva vida. Es tracta d’un repte que fa un paral·lelisme entre aquestes persones i sobreviure a aquesta cursa.

Sota el lema #corropertu, els dos esportistes van engegar una campanya de recaptació en mi grano de arena per contribuir a la lluita contra el càncer. La Marató de sables es va desenvolupar en sis etapes, del 5 a l’11 d’abril, i els atletes han de travessar el desert del Sàhara.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat!