Fes un donatiu a la campanya solidària ‘Nassos contra el càncer’ i desgrava el 50% de l’import

  • Amb aquesta campanya solidària ajudaràs l’entitat a seguir avançant en iniciatives de divulgació, sensibilització i prevenció contra el càncer

nassos contra el càncer per sant silvestre

‘Nassos contra el càncer’ És el lema central de la campanya solidària que organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el càncer (FECEC) per la lluita contra el càncer. La campanya té per objectiu conscienciar la societat de la importància de seguir lluitant contra el càncer i promoure estils de vida saludables per prevenir la malaltia.  

La campanya solidària s’adhereix a les ja consolidades curses de Sant Silvestre que cada any s’organitzen el 31 de desembre a Sant Cugat, Lleida i Girona coincidint amb l’acomiadament de l’any.

Per lluitar contra el càncer, la FECEC, Junts contra el càncer, posa en marxa, al llarg de l’any, accions concretes dirigides en diversos àmbits:

  • Donar servei a les entitats federades de Catalunya de lluita contra el càncer
  • Fomentar el voluntariat en l’àmbit oncològic
  • Desenvolupar accions del programa  de divulgació i prevenció
  • Fer recerca psicosocial
  • Desenvolupar accions del programa per a Supervivents

Tots hi guanyem. Què pots fer tu?

Fins ara la desgravació de les persones físiques que efectuaven donatius a entitats sense ànim de lucre es podien desgravar a la seva declaració de la renda un 25%. Amb la nova reforma fiscal, les persones que durant el 2015 realitzin donatius, aquests, es podran deduir amb els primers 150 euros de donació un 50% i a partir dels següents 150 euros de donatiu, es deduirà un 27,5%.

Alguns exemples:

donatiu fecec

Ajuda la FECEC, Junts contra el càncer amb un donatiu per aquesta campanya solidària. La teva aportació puntual servirà, entre d’altres, per continuar amb les activitats de prevenció del càncer, com els tallers educatius destinats a nens i nenes o les iniciatives que impulsa l’entitat per millorar les condicions de vida dels pacients i familiars amb càncer.

És a les teves mans demostrar el valor de la solidaritat i el compromís. Gràcies pel teu donatiu

Fes un donatiu