Fes-te la foto #menjasaimoute17 i participa al sorteig de dues càmeres Go Pro

Consulta les bases del sorteig aquí.

Un any més, la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) organitza la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) del 29 de setembre al 8 d’octubre sota el lema ‘Menja sa i mou-te!’. L’objectiu és conscienciar la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir aquesta malaltia.

Aquest any, comptem amb la participació dels actors, Candela Antón i Marcos Franz, de la popular sèrie de TV3 ‘Merlí’ que donen suport a la campanya #menjasaimoute17 participant a l’espot de la SECAPC.

A més a més, al final de la campanya es sortejaran dues càmeres Go Pro (com les que veus a la imatge) entre les persones que es facin una foto adoptant algun hàbit saludable i la comparteixin a les xarxes amb el hashtag #menjasaimoute17. La idea és sumar més gent sensibilitzada amb la necessitat de prevenir el càncer.

4. foto go pro HERO5_Session_315

Mira l’espot de la campanya:

Els dos actors de la sèrie ‘Merlí’ són els protagonistes del vídeo #menjasaimoute17 on també hi participa un col·lectiu de nois de l’esplai de joves de la Guineueta de Barcelona.

A l’espot, els dos actors conviden la població a participar en aquest sorteig que, tal i com hem comentat, s’adreça a totes les persones que pengin una foto a les xarxes socials amb l’etiqueta #menjasaimoute17 i/o l’enviïn a l’adreça de correu comunicacio@juntscontraelcancer.cat.

L’objectiu del sorteig és una foto, el tema del qual, ha d’estar relacionat amb els punts 3, 4 i 5 del Codi Europeu contra el Càncer. Concretament alimentació saludable, pes saludable i activitat física diària.

El sorteig tindrà lloc el dia 10 a la seu del portal Adolescents.cat i el nom dels guanyadors es farà públic a través de les xarxes socials.

L’espot s’emetrà per Betevé, La Xarxa, el canal d’adolescents.cat, les pantalles del TRAM i TMB, el Canal DiR i els canals del Departament de Salut de la Generalitat. La falca es difondrà per les emissores de ràdio de RAC1, Betevé i La Xarxa.

Participa-hi!

Consulta les bases del sorteig aquí.

Descarregar programa

Descarregar Díptic