Fènix posa en marxa un servei d’estètica oncològica a Solsona

SOLMEDIC, l’esteticista Rosa Auguets i l’Associació Fènix han signat un acord de col·laboració que permet a l’entitat oferir un nou servei d’estètica oncològica a les persones que estan sotmeses a teràpies contra el càncer. Aquest acord a tres bandes té un any de durada i és prorrogable.

576_1484818937IMG_9835

El servei d’estètica oncològica s’oferirà a les instal·lacions del centre SOLMEDIC amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar del pacient que està rebent tractament en dues vessants diferents.

Per una banda, pal·lia els efectes nocius del tractament, com poden ser ecsèmes, sequedat de la pell, fotosensibilitat i la pèrdua de cabell. Per altra banda, permet que el pacient recuperi el benestar i agafi seguretat, cosa que li reforça l’autoestima, un element essencial durant el tractament. Les sessions tindran una durada de 45 minuts i no tindran cap mena de cost per als pacients ja que l’esteticista que els atendrà ho fa de manera altruista.

Amb la signatura d’aquest acord de col·laboració, Fènix fa un pas més en la direcció de sumar esforços amb entitats privades per tal d’oferir serveis d’ajuda i suport a les persones que pateixen càncer.