Fènix porta a Solsona l’exposició sensibilitzadora ‘Mocadors al vent’

Dins els actes de celebració dels 10è aniversari de la fundació de l’Associació Fènix es pot veure, fins el 22 de novembre, l’exposició fotogràfica ‘Mocadors al vent’.

1200_1572769777mocadors

L’exposició es pot visitar en horari de la biblioteca de dilluns a dissabte, fins el dia 22 de novembre i Fènix proposa als visitants que escriguin un missatge d’esperança adreçat a una persona coneguda o imaginaria afectada per la malaltia del càncer. A l’exposició hi ha disponible una llibreta habilitada a tal efecte i que l’associació mantindrà durant uns mesos activa recollint aquests missatges en els diferents actes previstos amb la intenció de publicar-ne un recull i fer-ne entrega a les persones que ho necessitin.

L’esperança no fa les coses més fàcils, però facilita moltíssim que siguin possibles

Des de l’Associació es vol agrair el suport i la col·laboració de les institucions, voluntaris/es i de totes les persones que ajuden i fan possible la tasca de l’entitat.

La presentació de l’exposició va anar a càrrec de la Sra Ulrike Rota, una de les impulsores d’aquest projecte fotogràfic que ha recorregut diverses comarques de Catalunya, transmetent un missatge d’optimisme i d’esperança a les persones afectades per la malaltia del càncer.

També es va comptar amb la presència de l’alcalde de Solsona Sr. David Rodríguez i de la presidenta del Consell Comarcal Sra Sara Alarcon. Ambdós, en el seu parlament, van destacar la importància de comptar amb entitats com l’Associació Fènix per la tasca que du a terme i dels valors que transmet el conjunt de les fotografies exposades.

A l’acte inaugural, també hi van participar l’escola de música Àtic que ha ofert un apunt musical a càrrec de la seva banda integrada per joves músics de Solsona.