FECEC i Ecoceutics signen un conveni per col·laborar en campanyes de prevenció del càncer

La FECEC i Farmàcies Ecoceutics han arribat a un acord de col·laboració. La signatura del conveni va tenir lloc ahir a càrrec del president de l’entitat, Ramon Maria Miralles i el president d’Ecoceutics, Francesc Vilà.

conveni ecoceutics

L’objectiu d’aquest acord és col·laborar en la campanya d’estiu per sensibilitzar la població dels danys solars a la pell i fomentar la prevenció del càncer de pell i la protecció solar.

La campanya tindrà una duració aproximada de 3 mesos on s’oferirà un diagnòstic de pell a tots els clients per tal de que puguin veure si tenen o no taques solars. A més, servirà per poder aconsellar-li un Fotoprotector ideal per a la seva pell.

A banda d’aquesta campanya, les dues entitats col·laboraran també conjuntament amb una campanya de sensibilització i solidària contra el càncer de mama al mes d’octubre.

Farmàcies ecoceutics és una iniciativa creada l’any 1998 per un grup de farmacèutics amb la mateixa visió de la professió. Avui en dia és un projecte format per farmacèutics independents, obert a tots aquells que comparteixin la seva filosofia, i que es vulguin agrupar per fer evolucionar el seu negoci mitjançant la creació d’un model de farmàcia amb imatge i processos compartits, que millori així la seva capacitat competitiva.