FECEC guanyadora dels premis Somos Pacientes 2017 pel web despresdelcancer.cat

La FECEC ha guanyat el premi de la III edició dels Premis Somos Pacientes (#somospacientes17) per al projecte del portal digital ‘Després del càncer’(www.despresdelcancer.cat). Aquest reconeixement ha estat en la categoria de ‘Pacients – desenvolupament web’.

somos pacientes

L’entrega de premis va tenir lloc el 13 de desembre durant la V Jornada ‘Somos Pacientes’ celebrada a Madrid. La decisió sobre els guanyadors d’aquesta edició la va prendre un jurat format per persones del màxim prestigi científic i professional.

Aquests premis reconeixen l’esforç, la dedicació, el talent i la imaginació que les associacions de pacients fan al llarg de l’any per donar assistència, serveis i solucions als seus usuaris i a la societat en general.

Els Premis Somos Pacients són convocats per la Fundació Farmaindústria, a través de la comunitat en línia d’associacions de pacients i persones amb discapacitat Somos Pacientes. Farmaindústria és l’Associació Nacional Empresarial de la Indústria Farmacèutica establerta a Espanya i agrupa una gran majoria de laboratoris farmacèutics, que representen gairebé la totalitat de les vendes de medicaments de prescripció a Espanya.

Els finalistes i guardonats en aquesta edició són només un exemple de les múltiples iniciatives i activitats de valor i interès posades en marxa per les associacions de pacients i persones amb discapacitat al llarg de l’últim any, de les quals més d’un centenar han estat candidates a aquests premis.