Èxit total de la Caminada Solidària Nocturna contra el càncer de Calafell al Vendrell

Rius de gent vestida de blanc van envair la nit de dissabte els carrers del litoral que uneix Calafell i el Vendrell per una bona causa, la lluita contra el càncer. La crida feta per les delegacions del Vendrell i de Calafell de la Lliga Contra el Càncer va superar les expectatives i més de 700 persones van participar en la Caminada Solidària Nocturna contra el càncer. Una ‘Nit Solidària’ que va servir per agermanar ambdues delegacions i, alhora, tots dos municipis al voltant d’aquesta iniciativa.

Festa_Blanca_càncer_Baix_Penedès

La Caminada Nocturna va sortir de l’Estany – Plaça dels Països Catalans de Calafell i va finalitzar a La Mar Salada Beach Club del Sector Sanatori de Sant Salvador, al Vendrell. La Banda de Timbals i Grallers de Mas Romeu van ser els encarregats d’amenitzar musicalment tota la ruta.

La caminada va acabar amb una ‘Festa Blanca’ a La Mar Salada Beach Club que va resultar ser la cirereta del pastís, ja que les 800 entrades distribuïdes als punts de venda es van exhaurir completament i se’n van vendre moltes més en el mateix acte. Les cues que es formaven a la festa era la prova evident de que s’havien superat totes les previsions inicials.

Els fons recaptats la nit de dissabte es dedicaran a les activitats de suport al pacient de càncer des de la vesant psicològica i econòmica i servirà, també, per reforçar l’activitat dels 11 Grups d’Ajuda Mútua.

La Lliga

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre és una organització sense ànim de lucre, amb 26 anys de trajectòria que treballa per al malalt oncològic. Es dedica a l’educació sanitària, prevenció, recerca, suport psicològic, social i econòmic als malalts de càncer i les seves famílies. Actualment la Lliga compta amb 123 delegacions a la demarcació de Tarragona.