Èxit d’inscripcions a la càpsula formativa “Acompanyar en la distància” del pròxim 25 de febrer

La FECEC promou una càpsula adreçada a voluntaris en l’àmbit oncològic que realitzen acompanyament a malalts des de la distància

lifebelt-1463427_960_720

La càpsula formativa “Acompanyar en la distància“, que organitza la FECEC, ja ha assolit el nombre d’inscripcions màximes previstes. Davant de l’èxit de la iniciativa, la Federació programarà una tercera càpsula formativa en els pròxims mesos d’abril o maig.

La FECEC ha volgut dedicar la càpsula formativa prevista per al pròxim 25 de febrer a com fer un bon acompanyament online. I és que la pandèmia ens ha obligat a tots fer molts canvis en poc temps. L’acompanyament dels voluntaris en l’àmbit oncològic també n’ha patit les conseqüències. Adaptar-se al treball online és imprescindible mentre no baixi la taxa de contagis per la COVID-19. Sota el títol “Acompanyar en la distància”, l’escriptor Ferran Ramón-Cortés, especialista en comunicació interpersonal i col·laborador del programa “L’Ofici de Viure”, explicarà com adaptar aquesta tasca a les noves circumstàncies.

La xerrada, que tindrà lloc de 18 a 19’30, es farà via zoom. El contingut de la càpsula formativa és el següent:

1 . Introducció: Acompanyar online?
2. Estils Relacionals: no tothom necessitem el mateix
3. Claus a preservar de l’acompanyament
4. Decàleg del funcionament per mitjans online: què SÍ hem de fer i què NO
5. Una estratègia continuada de comunicació.

Més informació aquí.