Èxit de participació de la Sant Silvestre de Girona, Lleida i Oliana a favor de la campanya #nassoscontraelcancer

Les curses de Sant Silvestre de Girona, Lleida i Oliana es van unir el passat 31 de desembre a la campanya #nassoscontraelcancer de la FECEC amb un gran èxit de participació. La cursa de Girona va arribar a les 1.700, inscripcions, el màxim previst. Un any més, l’organització ha aconseguit arribar a l’objectiu marcat. Les tres curses de la Mini Sant Silvestre també han superat les inscripcions de l’edició passada amb més de 230 participants.

img-20170101-wa0012

Les curses de Sant Sadurní i el Vendrell també es van adherir a la iniciativa el 24 i el 26 de desembre. L’objectiu de la tercera edició de la campanya nassos contra el càncer impulsada és recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables.

En aquesta campanya, s’uneixen cada any les curses de Sant Silvestre que cada any s’organitzen el 31 de desembre a diferents territoris de Catalunya. Enguany les curses que s’han unit a la campanya són les de Girona, Lleida, Vendrell, Oliana i Sant Sadurní.

Aquests esdeveniments, a banda de ser esportius i promoure un estil de vida saludable, es converteixen en una causa solidària a benefici de la FECEC, junts contra el càncer ja que part del preu de la inscripció a la cursa es destinarà a la campanya nassos contra el càncer.

Els diners recaptats serviran per poder continuar amb les accions que des de la FECEC, Junts contra el càncer, es porten a terme en l’àmbit de la prevenció, tals com els tallers d’alimentació saludable, la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer i per continuar amb les accions de conscienciació i divulgació sobre el càncer. L’objectiu és continuar lluitant contra aquesta malaltia, promoure estils de vida saludables

A banda, les persones que es van inscriure a la cursa van rebre una xapa de la campanya i des de l’organització s’emplaça a que tots els corredors i corredores que la portin durant l’esdeveniment.

La FECEC, junts contra el càncer, agraïm tothom que va mostrar la seva solidaritat amb la lluita contra el càncer, i ha fet un donatiu per fer possible l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels pacients i familiars amb càncer.

Mira l’àlbum de fotos.