Èxit de participació de la jornada ‘Dones d’aigua’ de la FECEC i DiR

El passat 30 de juny, va tenir lloc la jornada Dones d’Aigua, un projecte solidari que s’emmarca dins de la col·laboració entre la Fundació DiR la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) i la AECC Catalunya amb l’objectiu final de lluitar contra el càncer de mama.

DDlpS7KXsAUvwAm

L’acte de presentació va tenir lloc a càrrec d’Ona Carbonell, nadadora de sincronitzada i atleta olímpica, Ramon Maria Miralles, president de la FECEC, Cristina Iniesta, membre del comitè executiu de l’AECC i Isabel Caba, directora de la Fundació DiR.

El president de la Fecec va destacar que un dels objectius d’aquesta iniciativa és conscienciar que l’activitat física pot ajudar a la millora de l’estat físic, reduir la fatiga, l’estrès i sobretot disminuir el risc de patir algun tipus de càncer, particularment el de mama.

Alhora, aquest acte pretenia informar i prevenir a la població sobre aquest tipus de càncer, reunint en la jornada persones que haguessin convisquin amb la malaltia –directament o indirecta-, s’hi sentissin vinculades o estiguessin sensibilitzades amb l’impacte personal i social d’aquesta.

A partir de les 19.30 hores la piscina de Diagonal DiR, va reunir moltes protagonistes que van patir o pateixen un càncer de mama o persones sensibilitzades amb la causa.

Al llarg de tot el vespre i fins a les 23.00 hores es van combinar diferents activitats relacionades amb el ioga, l’aquagym o una xerrada sobre nutrició, a càrrec d’Adam Martín, acompanyada per un brunch saludable, aprofitant l’espai aquàtic i els jardins de DiR Diagonal.

Posteriorment es va fer un sorteig d’una entrada doble pel Mundial de Natació de Budapest amb la nedadora olímpica Ona Carbonell.