Èxit de participació al cicle de webinars “Càncer: present i futur”

Els espectadors dels webinars, un total de 435, posen molt bona nota al cicle de xerrades organitzat per la FECEC amb motiu del 20è aniversari.

post_ciclewebinar

Conclou amb èxit de participació el primer cicle de webinars “Càncer: present i futur” d’aquest mes de març amb xerrades, diàlegs i taules rodones sobre els aspectes més rellevants de la malaltia. Amb motiu dels 20 anys d’història de la FECEC la primera part del cicle de webinars ha comptat amb un total de 435 espectadors, entre els que van seguir-ho online a temps real i a través de youtube en diferit.

El webinar “Activitat física és salut” és el que va comptar amb més espectadors, amb un total de 109, i un dels que ha obtingut millor valoració, junt amb “Seqüeles després del tractament oncològic”, puntuat amb un 4’79 sobre 5. De mitjana les cinc xerrades han obtingut una molt bona qualificació, amb un 4’6 sobre 5.

Els webinars han comptat amb ponents destacats com el Dr. Agustí Barnadas, director del servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital de Sant Pau i la Dra. en Enginyeria Bioquímica Emma Roca, bombera i esportista d’ultra distància. També han intervingut l’Astrid Barqué, diplomada en Educació Física i Llicenciada en Ciències de l’esport, la doctora Elena Roura de la Fundació Alícia, la psicooncòloga de la Fundació Kàlida, Sara Garcia, la Dra. Patricia Martí, psiconcòloga Fundació Oncolliga, la psicòloga Mati Segura, terapeuta sexual i de parella, i el responsable del departament d’Oncologia de La Roche Posay, Jesús Pérez Fierroa. El cicle de ponències ha comptat amb el patrocini de Novartis, Pfizer, TRAM.

En els pròxims mesos anunciarem la segona part de cicle de webinars previstos per al novembre.