Ets pacient de càncer, no tens mútua  i vols accedir  a serveis mèdics privats? T’hi donem accés

La FECEC i l’entitat Medicina Lliure han arribat a un acord a través del qual la federació ofereix la possibilitat que els pacients de càncer de les seves entitats que no tinguin cap mútua privada puguin accedir a  diferents serveis mèdics privats sense restriccions pel fet de la malaltia.

medicina-lliure-logo

D’aquesta manera, la FECEC pretén oferir una solució i donar accés a serveis de medicina privada aquelles persones que no tenen mútua i els agradaria poder tenir-hi l’accés  durant la malaltia, i després del càncer. A banda de les seqüeles físiques, aquest col·lectiu s’enfronta a dificultats en l’àmbit laboral i per accedir a productes financers i assegurances de tot tipus.

Amb aquest acord, Medicina Lliure ofereix una targeta que dóna dret a accedir a un quadre mèdic privat amb més de 3500 metges i centres associats  a tota Catalunya amb preus preferents,  sempre amb una mitjana del 50% de descompte i molts més serveis per estalviar en la despesa medica.

La targeta mèdica inclou també, per un cost anual de 30 euros una Assegurança de Viatge a l’Estranger d’alta cobertura, una Pòlissa dental amb serveis gratuïts i orientació mèdica telefònica.

Les visites mèdiques a totes les especialitats tenen un cost de  28 euros (metge de família, pediatra, ginecòleg, traumatòleg i tota la resta d’especialitats mèdiques, així com acupuntura, homeopatia, etc.). També inclou proves mèdiques i intervencions de qualsevol especialitat.

Aquesta opció que ofereix la federació s’emmarca dins el seu programa ‘després del càncer’ dirigit a persones que han superat la malaltia. L’objectiu és cobrir les necessitats d’aquest col·lectiu per reduir i comprendre millor la fragilitat a què estan exposades aquestes persones i contribuir a evitar l’ estigma i la discriminació que se’n pugui derivar.

Si t’interessa accedir a aquest recurs, posa’t en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 93 314 87 53 o on line, accedint a Plans i triant FECEC com a col·lectiu: http://www.medicinalliure.com/ca/plans/