Estrenem nova imatge i web

Més participativa, més social, més propera

Des de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), hem volgut posar-nos al dia i hem renovat el nostre web i logotip amb l’objectiu d’oferir un espai més actual, pràctic, útil i, sobretot, un entorn idoni per donar un millor servei als nostres usuaris. Aquesta nova versió inclou novetats i millores en el disseny, navegació, continguts i tecnologia:

Disseny orientat a l’usuari: es reforça l’ús d’icones i imatges i oferim una nova disposició de la informació per facilitar la consulta de continguts d’una manera més àgil i fluïda.

Navegació simplificada: l’estructuració de les seccions i la navegació dels menús es simplifica per facilitar l’accés a les seccions més habituals des de dos nivells de menú. D’aquesta manera permetem que l’usuari es desenvolupi amb més facilitat per les nostres àmplies categories d’informacions.

Continguts pràctics i participació: reforcem els continguts de notícies diàries d’actualitat, amb una HOME molt més personalitzada i dinàmica i donem més veu i protagonisme a les activitats que ofereixen les nostres entitats federades. Alhora, continuem amb el nostre habitual butlletí quinzenal totalment renovat.

Una altra de les novetats és que incorporem un nou blog del voluntariat, on cada 15 dies, us convidarem a participar-hi. Creiem que les vostres aportacions, les de les nostres entitats, ens facilitaran informació útil sobre aspectes del voluntariat d’interès per poder millorar-nos dia a dia i oferir-vos un millor servei.

Nova tecnologia: incorporem els últims avenços tecnològics per tenir un rendiment òptim del web al nombre, cada vegada major, d’usuaris que accedeixen a la nostra informació i serveis a través dels mitjans més diversos.

Enfocat a les vostres necessitats: totes aquestes novetats són el resultat de mesos de treball i recerca amb l’objectiu de cobrir les necessitats i expectatives de tots vosaltres.