Esport i hàbits saludables: una aliança per prevenir el càncer

L’Institut Català d’Oncologia i la Fundació DiR han signat un conveni de col·laboració que permetrà a ambdues institucions establir un marc per tal de promoure accions de divulgació sobre la prevenció en la detecció del càncer mitjançant els hàbits saludables com l’esport.

190601-DiR-Xperience.png_2135528207-2

Així doncs, des de l’ICO s’elaboraran missatges i/o consells adreçats a la prevenció i coneixement del càncer dirigits als socis dels clubs DiR que es visualitzaran en el circuit intern de televisions dels gimnasos, a més de la publicació de diversos articles al “Blogs de Clubs DiR” amb temàtiques a l’entorn de la vida saludable i la prevenció.

Una de les primeres accions col·laboratives va tenir lloc el passat dissabte 1 de juny, en la ‘DiR Xperience’, esdeveniment solidari organitzat pels Clubs DiR amb l’objectiu de recollir fons, que enguany aniran destinats a la lluita contra el càncer.

A l’acte, que va tenir lloc al Moll de la Fusta barceloní, professionals de la Unitat de Control del Tabac de l’ICO van organitzar una taula informativa sobre prevenció i control del tabac i promoció d’hàbits saludables. Així mateix, el director de Relacions Institucionals de l’ICO, Josep Sánchez de Toledo, va participar en l’acte inaugural remarcant la importància de l’esport com a hàbit saludable, no només en la prevenció del càncer, sinó com a dinàmica del dia a dia de la població.