Espaguetis de carbassó amb pesto, el plat saludable de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer

Espaquetis de carbassó amb salsa de pesto  és  el plat saludable de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) que cada any organitza la FECEC, Junts Contra el Càncer, amb el lema “Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te’.

Marc Ribas, el popular cuiner del programa ‘Cuines’ de TV3, va preparar en directe aquesta recepta durant la presentació de la SECAPC al Mercat de Les Corts el dia 28 que enguany va rebre la visita d’alumnes de 3er d’ESO de l’Institut Les Corts.

img_20160928_105151

img_20160928_111116

El cuiner, va rebre l’ajuda de l’esportista, Alba Cabello, integrant de l’equip olímpic de natació sincronitzada i d’alumnes de 3er d’ESO de l’Institut Les Corts que també van assistir a la jornada. El presentador del programa Gran Recorregut (GR) del Canal 33, Marc de las Heras, es va encarregar de dinamitzar l’acte.

La recepta de la SECAPC a més de senzilla és saludable. Pots descarregar-te-la aquí: ‘Recepta d’espaguetis de carbassó al pesto’.

A més de cuinar aquest plat  en directe, durant la presentació, la Fundació DiR, entitat que col·labora amb la SECAPC,va fer una  demostració de Zumba entre els assistents i Marc de Las Heras es va encarregar d’animar als assistents a fer-se una foto #menjasaimoute, com a gest de suport a la campanya.

L’objectiu de la SECAPC és conscienciar la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludable per prevenir el càncer.