Warning: Undefined array key "file" in /var/www/vhosts/juntscontraelcancer.cat/httpdocs/wp-includes/media.php on line 1749
Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/juntscontraelcancer.cat/httpdocs/wp-includes/media.php on line 1749
Warning: Undefined array key "file" in /var/www/vhosts/juntscontraelcancer.cat/httpdocs/wp-includes/media.php on line 1749
Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/juntscontraelcancer.cat/httpdocs/wp-includes/media.php on line 1749
Espaquetis de carbassó amb salsa de pesto és el plat saludable de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) que cada any organitza la FECEC, Junts Contra el Càncer, amb el lema “Actua contra el càncer: Menja sa i mou-te’.
Marc Ribas, el popular cuiner del programa ‘Cuines’ de TV3, va preparar en directe aquesta recepta durant la presentació de la SECAPC al Mercat de Les Corts el dia 28 que enguany va rebre la visita d’alumnes de 3er d’ESO de l’Institut Les Corts.
El cuiner, va rebre l’ajuda de l’esportista, Alba Cabello, integrant de l’equip olímpic de natació sincronitzada i d’alumnes de 3er d’ESO de l’Institut Les Corts que també van assistir a la jornada. El presentador del programa Gran Recorregut (GR) del Canal 33, Marc de las Heras, es va encarregar de dinamitzar l’acte.
La recepta de la SECAPC a més de senzilla és saludable. Pots descarregar-te-la aquí: ‘Recepta d’espaguetis de carbassó al pesto’.
A més de cuinar aquest plat en directe, durant la presentació, la Fundació DiR, entitat que col·labora amb la SECAPC,va fer una demostració de Zumba entre els assistents i Marc de Las Heras es va encarregar d’animar als assistents a fer-se una foto #menjasaimoute, com a gest de suport a la campanya.
L’objectiu de la SECAPC és conscienciar la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludable per prevenir el càncer.