En marxa el web participatiu del Congrés de l’Associacionisme i Voluntariat

Coincidint amb el tret de sortida de les jornades precongressuals ja està habilitat l’espai web del 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat a xarxanet.org.

banner congres CAVC

Entre altres apartats hi ha un espai de participació obert a tothom, on totes les entitats estan convidades a fer les seves aportacions. Aquest espai anirà transformant-se progressivament en un espai on poder fer propostes sobre els 5 eixos de debat del 3r Congrés i on poder comentar l’evolució dels esmentats debats. Aquí podeu consultar els cinc eixos del debat.

Així doncs, del 18 de febrer al 18 d’abril tindran lloc arreu del territori català un seguit de jornades de treball on entitats i voluntaris podran participar, debatre i aportar els seus punts de vista sobre els eixos temàtics del 3r Congrés.

Podeu accedir al web a través d’aquest enllaç  http://www.xarxanet.org/3ccav. Per altra banda també podeu animar-vos a participar-hi activament a través de les xarxes socials amb l’etiqueta de seguiment al twitter és #3CCAV.