Els webinars de la XI SECAPC fomenten estils de vida saludables en els infants

La XI Setmana Catalana de Prevenció del Càncer (SECAPC) que organitza la FECEC i que finalitza avui, ha comptat amb dues activitats online molt interessats adreçades a pares i mares per fomentar estils de vida saludables entre els més petits. L’objectiu és que els incorporin des d’ara i al llarg de la seva vida per prevenir el càncer i altres malalties.

En el primer dels webinars, “Hay vida más allá del brócoli. ¿Qué comen los niños?”, el xef i formació en educació alimentària infantil Juan Llorca, va explicar quins són els aliments saludables pels més petits i quins serien els que les famílies han d’evitar. Les persones assistents van fer múltiples preguntes al xef sobre els menús escolars ideals, com preparar un esmorzar i berenar saludable, i va resoldre dubtes sobre si determinats aliments són o no saludables per a infants. El xef va destacar la importància que una bona alimentació ha d’anar sempre unida a la pràctica d’activitat física per reduir el risc de patir càncer.

Captura de pantalla 2022-09-30 185701

I precisament d’activitat física per a infants d’entre 3 i 12 anys ens va parlar l’especialista en pediatria i medicina esportiva Enrique Pérez a la xerrada “‘¡Siempre puedes moverte!”. El Dr. Pérez treballa en l’àrea de Pediatria de l’Hospital de Terrassa i als serveis mèdics del primer equip del Reial Club Esportiu Espanyol de Barcelona. Aquesta doble experiència es va fer palesa en la seva xerrada, on va donar consells sobre com fer que els més petits gaudeixin de l’activitat física, com ara l’ús d’apps que els engresquin a enregistrar els seus progressos.

Aquí et deixem el webinar complet:

La XI Setmana Catalana de Prevenció del Càncer porta per lema #menjasaimoute22.