Els tallers de ‘Jo també menjo fruita’ de la FECEC comencen ara i fins novembre a les escoles de Lleida

La FECEC organitza 38 tallers de prevenció del càncer sota el nom ‘Jo també menjo fruita’. Els tallers s’estan impartint a 24 centres educatius dels municipis de la província de Lleida i s’allargaran durant el mes de novembre.

Alpicat general

Els municipis que participen en aquest programa són: Solsona, Cervera, Sort, La Pobla, Alpicat, Sant Llorenç de Moruny, Mollerussa i Balaguer. Els taller compten amb el suport de la Diputació de Lleida.

El taller de prevenció del càncer ‘jo també menjo fruita’ promou un estil de vida saludable entre els nens i nenes i les seves famílies, sempre sota els valors d’una alimentació equilibrada i activitat física amb una actitud amena i positiva.

Els objectius d’aquesta activitat són: donar a conèixer el Codi Europeu Contra el Càncer, conscienciar les famílies de la importància d’una alimentació sana per a gaudir d’una vida saludable, sensibilitzar les famílies de la necessitat de menjar diàriament i de forma variada fruita i verdura, donar consells simples de com fer-ho , explicar als infants perquè és important menjar diàriament fruita i promoure un estil de vida saludable.

El taller ‘jo també menjo fruita’ forma part d’una de les activitats del programa de prevenció del càncer de la FECEC i vol conscienciar la població de la seva responsabilitat sobre la nostra pròpia salut, i de la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per tal de prevenir el càncer i altres malalties tal com es recull en el Codi europeu contra el càncer.