Els clients i clientes de Wala recapten 10.070€ per a la FECEC Junts contra el Càncer

Els clients i clientes de Wala, cadena de botigues d’equipament esportiu i moda casual del Grup Unipreus han recaptat 10.070€ a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC). L’import aconseguit s’ha recaptat a través de les 20.734 donacions que s’han realitzat a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo, l’empresa social catalana que desenvolupa i gestiona aquest nou canal de donació.

Foto: el director general de Wala, Jordi Querol; la tresorera de la FECEC Junts contra el Càncer i d’Oncolliga Lleida, Àngels Vilà; la gerent de la FECEC, Clara Rosàs; i la responsable de Marqueting de Wala, Sara Arcas, en l’acte de lliurament del xec el 5 de juny a Lleida.

Acompanyament a persones que han passat per un procés oncològic

A Catalunya hi ha més de 110.000 persones que han superat o cronificat un càncer. Aquesta xifra augmentarà anualment un 1,7% en dones i un 1,6% en homes. L’empremta del càncer deixa, en molts casos, seqüeles físiques i/o emocionals, així com dificultats en la reinserció laboral, barreres que els dificulten la tornada a la quotidianitat d’aquestes persones.

L’import recaptat a través de l’Arrodoniment Solidari de Wala anirà destinat al programa “Després del càncer”, amb el qual FECEC Junts contra el Càncer ajudarà a donar resposta a les necessitats de les persones que han superat un càncer i resoldre algunes de les qüestions que se’ls plantegen en començar aquesta nova etapa.

L’Arrodoniment Solidari de Wala

El Grup Unipreus aposta per contribuir a ajudar als col·lectius més desfavorables i apropar als clients i clientes a ajudar de forma fàcil i transparent. Des de fa 5 anys, el Grup ofereix a tots els seus clients i clientes l’opció a arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims restants a una causa social al pagar amb targeta. Des d’aleshores, Wala ja ha ajudat a finançar dotze projectes socials gràcies a més de 300.000 donacions que han fet possible recaptar prop de 150.000€. A través del web https://wala.worldcoo.com es pot obtenir informació addicionals dels projectes i consultar l’estat de recaptació actual.