El taller ‘Jo també menjo fruita’ de la FECEC arriba a les escoles de Balaguer

El taller ‘Jo també menjo fruita’ que ha organitzat la FECEC al llarg d’aquest mes de novembre a diferents municipis de la província de Lleida va concloure ahir als col·legis de Mont-roig, La Noguera i Vedruna. 

programa Thao a Balaguer

L’activitat va dirigida a nens i nenes de P5, que tenen entre 4 i 5 anys. Ells són els prescriptors que han d’engrescar a la família a consumir fruita d’una manera habitual. A través d’un conte, el monitor explica als infants les propietats i beneficis de menjar fruita diàriament i, al final, es proposa fer una manualitat en forma de fruita.

El taller ‘jo també menjo fruita’ promou un estil de vida saludable entre els nens i nenes i les seves famílies, sempre sota els valors d’una alimentació equilibrada i activitat física amb una actitud amena i positiva.

Els municipis que han participat en aquest programa són: Solsona, Cervera, Sort, La Pobla, Alpicat, Sant Llorenç de Moruny, Mollerussa i Balaguer. Els taller compten amb el suport de la Diputació de Lleida.

El taller ‘jo també menjo fruita’ forma part d’una de les activitats del programa de prevenció de la FECEC i vol conscienciar la població de la seva responsabilitat envers la pròpia salut, i de la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per tal de prevenir el càncer i altres malalties tal com es recull en el Codi europeu contra el càncer.