El projecte Pinkmama lliura 170 gorros a l’unitat d’oncologia de l’Hospital Universitari de Vic

La Miquela, d’Osona contra el càncer, s’ocuparà d’oferir els gorros de Pinkmama a les pacients en tractament a la unitat d’Oncologia de l’Hospital Universitari de Vic. Pinkmama en va lliurar aquest dijous 170, que surten d’aportacions de mecenes solidaris.

PINKMAMA-e1497633203866

La idea és de la manlleuenca Marta Vilar, que va començar a dissenyar-los després de superar-ne un i que a través d’un Verkami, amb les aportacions de 128 mecenes, ha aconseguit 4.500 euros per regalar i continuar fent més gorros.

Des que la Marta va tenir la idea, l’equip de Pinkmama ha anat creixent. Ara, ofereixen gorros de tot tipus: des de tons foscos fins a d’altres més estampats o amb teixits especials, com podrien ser els que compten amb detalls de roba texana. Sense haver de pagar diners, la idea és ajudar les dones a sentir-se guapes i valentes. I això ha estat possible gràcies a les aportacions de 128 mecenes, que -sense ni tan sols conèixer les pacients- han regalat el gorro a algú que el necessita.

Pinkmama treballa ara en una nova pàgina web per poder continuar oferint els seus gorros i lliurar-los a unitats d’oncologia d’arreu del país.